Lotta Skog Band varmistaa bileiden onnistumisen

Lotalla ja pojilla on takanaan satoja keikkoja ja toinen toistaan tyytyväisempiä bilettäjiä. Bändin erittäin laaja ja monipuolinen ohjelmisto sopii moneen makuun ja moneen eri tilaisuuteen. Keikoillaan bändi seuraa aina yleisön reaktiota ja näin ollen illan ohjelmisto rakentuu aina yksilöllisesti yleisön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti varmistaen, että tanssilattia pysyy täynnä bailaavia ihmisiä koko illan ajan.

Lotan ja bändin kanssa pääset illan aikana nauttimaan mahtavasta menosta koti- ja ulkomaisten bilebiisien ja finnhitsien tahtiin.Illan kruunaa Lotan upeasti tulkitsemat koti- ja ulkomaiset balladit. Tämä bändi ei jätä ketään kylmäksi!

Lotta tekee keikkaa myös pienemmällä kokoonpanolla, jolloin komppikone korvaa rummut ja basson. Tämmöinen kokoonpano sopii pieniin tilaisuuksiin, joihin ei koko bändi mahdu vaikkapa tilanpuutteen vuoksi.

Pianisti/laulaja/laulattaja

Upea ääninen Lotta sopii hienosti esittämään ohjelmanumeroita esim. vihkitilaisuuteen. Lotan kauniit ja herkät tulkinnat ovat omiaan kirkkohäihin tai muihin juhlallisuuksiin. Taitavana pianistina hän säestää omat lauluesityksensä tai vetää vaikkapa yhteislaulutilaisuuden. Lotta on myös mainio valinta kun halutaan kuulla monipuolista viihde-, jazz-, iskelmä- ja popmusiikkia pianolla soitettuna. Viihdepianisti sopiikin mainiosti esimerkiksi pieneen ja intiimiin juhlaan tunnelmaa luomaan.